fbpx

Szolgáltatásaink

Rendszergazda szolgáltatásunk rendkívül sokrétű. Felsoroltunk néhány példát, a lista azonban itt nem ér véget.
Támogatjuk, legyen szó bármilyen informatikai problémáról!

IT Outsourcing, szakértőkölcsönzés

Microsoft Office 365 szolgáltatások

Help Desk, távsegítség nyújtása

Hálózati infrastruktúra kezelése

Szerver- és munkaállomás-üzemeltetés

Eszközbeszerzés, optimalizálás, igényfelmérés

Levelezés, fájlszerver

Szolgáltatás- és rendszerfelügyelet

Nyomtatás, faxolás, szkennelés

Kollaborációs eszközök (groupware)

Adatbiztonság, titkosítás, vírusvédelem

Windows, Linux, macOS operációs rendszerek

Kinek tudunk segíteni?

Lakossági ügyfelek

Nem működik a nyomtatója? Gondja van az internetkapcsolattal vagy a levelezéssel? Esetleg vírusvédelemre vagy adatmentésre lenne szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendszergazda kollégáink gyorsan és hatékonyan megoldják informatikai problémáit!

Vállalati ügyfelek

Vállalati szintű informatikai támogatásra van szüksége? Szeretne egy megbízható parntert, aki elérhető, rendelkezésére áll és segíti a vállalat informatikai problémáinak megoldását? Cégünk teljeskörű rendszergazdai szolgáltatásokat nyújt, az Ön igényeire szabva.

Miért válassza cégünk rendszergazda szolgáltatását?

Hosszú évek alatt kibővült cégünk profilja, ma már számos területen kínálunk megoldást ügyfeleink informatikai problémáira. Célunk a folyamatos fejlődés, partnereink igényeinek egyre magasabb színvonalú kiszolgálása.

Szakértelem

Szakértelem

Az évek alatt kialakult gördülékeny problémamegoldási folyamat és feladatkezelési rutin hozzájárul a minőségi szolgáltatás nyújtásához. Mondhatjuk talán, hogy nincs olyan probléma, ami ne lenne megoldható tapasztalt, szakértő kollégáink segítségével. 

Hatékonyság

Hatékonyság

Munkatársaink gyorsan és precízen dolgoznak, az ügyfél által kért határidőt figyelembe véve. A számlázás perc alapon történik, így Önnek csak a ténylegesen munkával eltöltött időt kell kifizetnie. Mindig azt tartjuk szem előtt, hogy mi az ügyfél számára ár-érték arányban legoptimálisabb megoldás.

Ügyfélközpontúság

Ügyfélközpontúság

Nálunk Ön nem csak egy partner lesz a sok közül, figyelünk egyéni kéréseire és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Támogatjuk elképzeléseit és szakmai tanácsokkal látjuk el, hogy elégedett legyen a végeredménnyel.